Mocha mushroom smoothie

Mocha mushroom smoothie

Hou je van (ijs)koffie en wil je experimenteren met nieuwe smaken? Of wil je naast een energy boost ook profiteren van extra gezondheidsvoordelen? Probeer dan eens deze mocha mushroom smoothie! Met de rijke smaak van mocha, paddenstoelen en koffie, begin je je dag altijd goed.

 

Wat is mocha?

Mocha is een populaire koffievariant die een combinatie is van espresso, gestoomde melk en chocolade. De naam mocha komt van de havenstad Mocha in Jemen. Jemen staat historisch bekend om zijn handel in koffiebonen. De bonen uit deze regio hadden een natuurlijke chocoladesmaak. Mocha is een rijke, romige drank met een uitgesproken chocoladeachtige smaak die veel mensen kunnen waarderen.

 

Mushroom complex

Het paddenstoelencomplex van Mattisson bestaat uit een mix van lion’s mane, reishi, cordyceps, chaga, maitake, shiitake en champignon. Al deze paddenstoelen zijn eetbare schimmels die elk op hun eigen manier bijdragen aan de gezondheid en het welzij n van zowel het lichaam als de natuur. Het paddenstoelen complex poeder heeft van nature en mocha-achtige smaak. 

Mocha mushroom smoothie

Door de rijke smaak van de verschillende mushrooms, de espresso en mocha, krijg je een bijzonder lekkere koffie-achtige shake. Wil je ook nog eiwitten toevoegen, dan is dat uiteraard mogelijk. We raden aan om een eiwitpoeder met vanillesmaak toe te voegen aan de smoothie.  

 

Ingrediënten  

 

Bereidingswijze

  1. Stop alle ingrediënten in een blender en meng tot een gladde massa.  
  2. Schenk in een glas en enjoy!