Melanie Gerdes: Creëer jouw unieke universele Healthstyle

Melanie Gerdes: Creëer jouw unieke universele Healthstyle

Een gezond leven en een duurzame wereld gaan verder dan de natuurlijke producten die daaraan bijdragen. Bewustwording en kennis over wát gezondheid en duurzaamheid inhouden zijn van belang om een zelfstandig en authentiek leven te kunnen leiden. 
Met andere woorden: leef je meest gelukkige leven en creëer jouw unieke Universele healthstyle. 
 
Bij Mattisson bieden we al geruime tijd advies op maat, waarbij onze orthomoleculair therapeut specifieke aanbevelingen doet voor het gebruik van onze producten. Naast deze waardevolle adviezen voelen we een groeiende behoefte aan verdieping in de holistische benadering van lichaam, geest en ziel. Met deze gedachte zijn we in contact gekomen met Melanie Gerdes. Samen met Melanie willen we mensen helpen en bewust maken van de positieve impact die een verandering van mindset kan hebben op zowel hun mentale als fysieke gezondheid.

 

Wie ben ik?

Melanie Gerdes, een vrouw van 50 jaar die zich gepassioneerd voelt over het leven zelf! En dan het leven dat in verbinding staat met de natuur en mij weer terugbrengt naar de basis, naar wie ik in essentie ben. Bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, leren, ervaren en ontdekken zijn wel de kernbegrippen die goed passen bij wie ik ben. Tot dusver heb ik vooral een zeer boeiend, turbulent en afwisselend leven gehad, waar de nodige pijn, verlies en struggles in aanwezig zijn geweest, maar ook de meest prachtige, onverwachte en magische ervaringen! Ik leer steeds meer het leven te kunnen ontvangen zoals het komt en daar (uiteindelijk) de parels in te ontdekken. 
 
Beroepsmatig ben ik gestart in de reguliere zorg, van (jeugd)hulpverlening (Reclassering Nederland, bureau jeugdzorg & andere jeugdzorg instellingen) naar het ziekenhuiswezen als anesthesiemedewerker op de OK. Gaandeweg mijn leven kwam ik steeds meer tot inzicht dat ik mij wil richten op het versterken van natuurlijke gezondheid en het vergroten van eigen regie. Uitgaan van de kracht die wij van nature bezitten en het grote potentieel wat in ons zit! 
 
Ik heb altijd al gevoeld dat het ‘antwoord’ in mijzelf zit en dat is van jongs af aan mijn zoektocht geweest: Wie ben ik van nature en waar word ik blij van. Leven vanuit mijn hart en in overeenstemming met mijn ziel! Mijn lichaam is niet meer enkel een object, wat moet kunnen en doen wat ik met mijn hoofd bedenk, maar juist het meest wezenlijke onderdeel om de verbinding te kunnen maken met mijn hart, mijn gevoel en ziel. Het geeft mij de inzichten en richtingaanwijzers om steeds meer in harmonie en in flow te leven. Een blijer, vrijer en lichter leven, dat wens ik iedereen. 
 
Naast mijn huidige werkzaamheden bij Mattisson, wat bestaat het schrijven van blogs, heb ik een eigen praktijk als natuurgeneeskundig therapeut en verzorg ik komend jaar, in samenwerking met een collega, een eigen jaartraining Natuurgeneeskunde. 
 
Samen willen we werken aan een betere versie van jezelf en willen wij van Mattisson een ondersteuning zijn van alles waar healthstyle voor staat! Met andere woorden: leef je meest gelukkige leven en creëer jouw unieke Universele healthstyle. 
 
Lees hier de eerste blog van Melanie: Een boost voor je blije zelf.