Magnesium Citraat en Bisglycinaat: een krachting duo voor lichaam en geest

Magnesium Citraat en Bisglycinaat: een krachting duo voor lichaam en geest

Magnesium is een belangrijk mineraal voor zowel het lichaam als de geest. In die zin dus een heel mooi holistisch mineraal, want als de geest niet ontspannen is, kan het lichaam dat ook niet optimaal zijn.
 
We hebben Magnesium dan ook nodig voor ons totale welbevinden en alleen via voeding krijgen we het helaas niet altijd voldoende binnen. Lees hier meer over de signalen van een magnesiumtekort. 
 
Er zijn verschillende soorten Magnesium, elk met hun specifieke eigenschappen voor lichaam en geest. Ik gebruik het liefst een combinatie van Citraat en Bisglycinaat. Beide in poedervorm, waardoor ik ze ook eenvoudig kan toevoegen aan bijvoorbeeld smoothies, sappen of greens.
 
Het Magnesium Citraat poeder van Mattisson ondersteunt en draagt bij aan de normale werking van mijn spieren, energielevel en zenuwstelsel. Sinds ik het gebruik zit ik veel beter in mijn vel.
 
Het eenvoudig op te lossen poeder van Mattisson Magnesium Bisglycinaat mix ik het liefst door mijn smoothies.
 
Ik noem dit poeder altijd mijn “frisse hoofd poeder”, omdat het voor mij duidelijk bijdraagt aan een heldere geest en me helpt om flexibel met de uitdagingen van alledag om te gaan. 

Mirna van Donselaar

Magnesium Citraat en Bisglycinaat behoren tot de facvoriete Mattisson producten van onze ambassadeur Mirna. Toen Mirna bijna 10 jaar geleden de diagnose lymfeklierkanker kreeg, begon ze zich te verdiepen in Holistische Leefstijl Geneeskunde. Mede dankzij de producten van Mattisson voelt ze zich weer fit, vitaal en weerbaar. Lees hier het verhaal van Mirna en ontek welke producten zij nog meer gebruikt.