Biologische Soja Lecithine-96 poeder - 200 g
Beschrijving
Wat is Soja Lecithine?
Soja lecithine is een lecithine die wordt verkregen uit sojabonen. Naast soja zijn ook zaden, noten en eierdooiers een bron van lecithine. Lecithine wordt gebruikt als emulgator om stoffen in voeding of producten aan elkaar te binden. Lecithine bindt zich ook aan cholesterol en het bevat fosfolipiden. Deze zijn een hoofdbestanddeel van onze celmembranen. De soja lecithine van Mattisson komt uit China.
Hoe gebruik je Soja Lecithine poeder?
Dit lecithine poeder is een bindmiddel dat je kunt gebruiken in bijvoorbeeld dressings en sauzen. Soja lecithine werkt direct en het is oplosbaar in zowel warme als koude mengsels. Het heeft een nootachtige smaak. Je kunt Soja lecithine poeder ook toevoegen aan je muesli of smoothie. Mattisson Soja lecithine poeder is 100% puur zonder toevoegingen.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Lecithine poeder zo min mogelijk verhitten. Gebruik dagelijks ongeveer een eetlepel.
Koel, droog en gesloten bewaren.
Opmerking
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.
Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
*Geoorloofde EFSA claims
Ingrediënten
ingrediënten | 100% Biologische Lecithine poeder (uit Soja) |
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 2929 kJ 700 kcal |
vet | 92 g |
vet waarvan verzadigd | 22,5 g |
koolhydraten | 6,7 g |
waarvan suikers | 3,3 g |
eiwitten | 0 g |
zout | 0,01 g |
Specificaties
inhoud | 200 g |
---|---|
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
EAN-code | 8717677965724 |
SKU | MT2343 |
land van herkomst | China |
allergenen | Soja |