Biologische Rijstmeel - 500 g
Beschrijving
Gemaakt van volkoren rijst
Ons rijstmeel is gemaakt van volkoren rijst. Daardoor heeft deze rijst een lagere glycemische index dan witte rijst. De glycemische index (GI) zegt iets over de snelheid waarmee koolhydraten in de darm worden verteerd en als glucose in het bloed worden opgenomen. Des te lager des te gunstiger voor de bloedsuikerspiegel.
Aanbevolen gebruik
Opmerking
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculair therapeut raadplegen. Bij vragen of opmerkingen mag u uiteraard ook met ons mailen; info@mattisson.nl of bellen 030-6017378.
Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
*Geoorloofde EFSA claims
**Voorlopig toegestane EFSA claims (on hold)
Gebruik en bewaren
Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Koel, droog en gesloten bewaren.
Ingrediënten
ingrediënten | 100% Rijstmeel biologisch.
|
---|---|
voedingswaarde per | 100 g |
energie | 1442 kJ / 344 kcal |
vet | 2.2 g |
vet waarvan verzadigd | 0 g |
koolhydraten | 71.5 g |
waarvan suikers | 0 g |
eiwitten | 7.5 g |
vezels | 4.3 g |
zout | 0.02 g |
Specificaties
inhoud | 500 g |
---|---|
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
EAN-code | 8717677964642 |
SKU | MT1590 |
land van herkomst | EU en Non-EU |
allergenen | Allergenen vrij |