Biologische Living Lemonade - Groene thee & Munt - 500 ml
Biologische Living Lemonade - Groene thee & Munt - 500 ml
Beschrijving
Mattisson Living Lemonade?
Living Lemonade Green Tea & Mint wordt gemaakt van verse groene thee aangevuld met munt en citroen, rietsuiker en een levend ferment (een mix van verschillende bacteriën en gisten). Door dit levende ferment te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang waarin de bacteriën en gisten de suiker ‘opeten’. Hierdoor ontstaan zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. De drank is niet gepasteuriseerd. Tijdens het fermentatieproces ontstaat er een lichte bruis in de drank. Bevat minder 0,2 gram restsuiker per 100 ml.
Probiotica
Mattisson Living Lemonade bevat levende probiotica bacteriën, oftewel goede darmbacteriën. Deze vormen een belangrijk onderdeel van je darmflora.
Gebruik
Bouw het drinken van Living Lemonades langzaam op om te kijken hoe je lichaam erop reageert.
Aanbevolen gebruik
Gebruik en bewaren
Flessen rechtop bewaren, niet schudden, voorzichtig openen. Na opening circa 7 dagen houdbaar in de koelkast.
Opmerking
Mattisson heeft veel vertrouwen in de producten die zij aanbiedt. Op basis van de EFSA database hebben we zoveel mogelijk toegestane informatie op de website vermeld. Wettelijk gezien mogen wij geen (complete) informatie verstrekken over de toepassingen van onze producten.
Veiligheid
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.
Ingrediënten
ingrediënten | Gefilterd water (omgekeerde osmose), levend ferment*, groene thee*1%, munt* 0,1%, citroen*. *Biologisch. |
---|---|
voedingswaarde per | 100 ml |
energie | 18,4 kJ / 4,4 kcal |
vet | <0,1 g |
vet waarvan verzadigd | < 0.1 g |
koolhydraten | 1,1 g |
waarvan suikers | < 0.2 g |
eiwitten | <0,1 g |
vezels | 0 g |
zout | <0,01 g |
alcohol | < 1,0% vol |
Specificaties
inhoud | 500 ml |
---|---|
Productkenmerk | Biologisch, Vegan |
EAN-code | 8717677965366 |
SKU | MT1395 |
allergenen | Allergenen vrij |